Преглед
Функцијата „Автоматско бришење објави“ автоматски ги брише објавите во каналот одредено време по нивното објавување. Практично за да не се насобираат застарени објави во каналот.
🔒 Достапно само на платен план.
Ботот мора да е администратор на каналот.
Статус на функцијата
Префрлувајте ја со копчето «🟢 Вклучи / 🔴 Исклучи».
Одложување на бришењето
Колку време по објавувањето да се избрише објавата:
- 1 час
- 6 часа
- 12 часа
- 24 часа (стандардно)
- 3 дена
- 7 дена
Сите објави се бришат без оглед на нивната содржина (текст, медиуми, копчиња).
