شرح
قابلیت «حذف خودکار پستها» انتشارهای کانال را پس از زمان معین از بیرونآمدن، خودکار حذف میکند. راحت است تا کانال پستهای کهنه انباشته نکند.
🔒 تنها روی اشتراک پولی در دسترس است.
ربات باید مدیر کانال باشد.
وضعیت قابلیت
وضعیت را میتوان با دکمهٔ «🟢 روشن / 🔴 خاموش» تغییر داد.
زمان حذف
پست چند وقت پس از انتشار حذف شود:
- ۱ ساعت
- ۶ ساعت
- ۱۲ ساعت
- ۲۴ ساعت (پیشفرض)
- ۳ روز
- ۷ روز
همهٔ پستها صرفنظر از محتوا (متن، رسانه، دکمه) حذف میشوند.
