ຄຳອະທິບາຍ
ຄຸນສົມບັດ «ລຶບໂພສອັດຕະໂນມັດ» ຈະລຶບໂພສໃນຊ່ອງອັດຕະໂນມັດ ຫຼັງຈາກເວລາທີ່ກຳນົດຫຼັງເຜີຍແຜ່. ສະດວກ ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ຊ່ອງສະສົມໂພສເກົ່າ.
🔒 ມີໃນການສະໝັກແບບເສຍເງິນເທົ່ານັ້ນ.
ບອດຕ້ອງເປັນຜູ້ດູແລຊ່ອງ.
ສະຖານະຄຸນສົມບັດ
ປ່ຽນສະຖານະໄດ້ດ້ວຍປຸ່ມ «🟢 ເປີດ / 🔴 ປິດ».
ໄລຍະການລຶບ
ຫຼັງເຜີຍແຜ່ ຈະລຶບໂພສຫຼັງຈາກ:
- 1 ຊົ່ວໂມງ
- 6 ຊົ່ວໂມງ
- 12 ຊົ່ວໂມງ
- 24 ຊົ່ວໂມງ (ຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ)
- 3 ວັນ
- 7 ວັນ
ໂພສທັງໝົດຈະຖືກລຶບ ໂດຍບໍ່ຄຳນຶງເຖິງເນື້ອຫາ (ຂໍ້ຄວາມ, ມີເດຍ, ປຸ່ມ).
