Mod Assistant Bot
Suscripción

Borrau de mensaches con enlaces

Descripción

A función «Borrau de mensaches con enlaces» ye una protección flexible d'o grupo contra enlaces no deseyaus. O filtro basico d'enlaces funciona en todas as suscripcions; as listas negras y blancas, as condicions, o filtro de miembros y as notificacions propias — en as de pago.

O bot debe estar administrador con dreito a borrar mensaches.

Estau d'a función

Puetz cambiar l'estau con o boton «🟢 Activar / 🔴 Amortar».

Filtro d'enlaces

O filtro basico (disponible en todas as suscripcions) permite u prohibe enlaces por categorías:

  • @username — mencions.
  • De texto — enlaces amagaus (de texto).
  • Internos — enlaces a Telegram (t.me y semellants).
  • Externos — cualsiquier atro sitio.
  • Adrezas IP — enlaces con adrezas IP.

Listas negra y blanca d'enlaces

Disponible en a suscripción de pago.

  • Lista negra d'enlaces — os enlaces indicaus son prohibius.
  • Lista blanca d'enlaces — os enlaces indicaus son siempre permitius (prioridat mas alta que a lista negra y o filtro).

A coincidencia se comprueba por inclusión de texto, sin distinguir mayusclas y minusclas.

Listas negra y blanca de miembros

Disponible en a suscripción de pago.

  • Lista negra — os miembros d'a lista tienen prohibiu ninviar enlaces.
  • Lista blanca — os miembros d'a lista sautan todas as comprobacions.

Puetz adhibir un miembro de tres trazas: por @username, por Telegram-ID u por mensache reninviau. Puetz indicar o nombre y o motivo (dica 30 caracters).

Condicions

Disponible en a suscripción de pago.

Antis de ninviar enlaces, o miembro debe cumplir as condicions:

  • Unir-se a lo grupo
  • Suscribir-se a un canal
  • Convidar amigos (por defecto — 3)

Puetz trigar a lochica: «Cal cumplir-las todas» u «Ye prou con una».

Filtro de miembros

Disponible en a suscripción de pago.

Puetz requerir a os miembros normals que tiengan @username u avatar. Os admins y o propietario se pueden excluir d'as comprobacions, y ta os bots bi ha un achuste deseparau.

Notificación de borrau

Quan un mensache se borra, o bot puet ninviar una notificación:

  • Texto — por defecto u propio (dica 500 caracters, con a variable {username}). O texto propio — en a suscripción de pago.
  • Imachen — por defecto u propia (JPG, PNG, WEBP, GIF, MP4, dica 10 MB). A propia — en a suscripción de pago.
  • Borrau automatico — dimpués de 10–180 segundos.