Mod Assistant Bot
Abonnement

Automatisk sletning af opslag

Oversigt

Funktionen „Automatisk sletning af opslag“ sletter automatisk kanalens opslag en bestemt tid efter udgivelse. Det er praktisk, så der ikkje ophobes forældede opslag i kanalen.

🔒 Kun tilgængelig i den betalte pakke.

Botten skal være administrator af kanalen.

Funktionens status

Slå den til og frå med knappen „🟢 Slå til / 🔴 Slå frå“.

Forsinkelse af sletning

Hvor lang tid efter udgivelse opslaget skal slettes:

  • 1 time
  • 6 timer
  • 12 timer
  • 24 timer (standard)
  • 3 dage
  • 7 dage

Alle opslag slettes uanset indhold (tekst, medier, knapper).